Smo mlado, inovativno, prilagodljivo in ustvarjalno podjetje na področju končne mehanske obdelave kovin.

Ukvarjamo se z raziglajevanjem (trovaliziranjem) v vibracijskih bobnih, kjer poteka zaključna faza obdelave, kar pomeni odstranjevanje iglic od predhodnih obdelav (robkanje), predpriprava na poliranje obdelovancev do visokega sijaja. Kot glavni medij se uporablja keramični ali plastični material, kot dodatek se uporabljajo različne tekočine, katere pospešujejo postopek razmaščevanja, čiščenja in ohranitvi sijaja obdelovanca.

Izvajamo peskanje vseh vrst površin. Peskanje opravljamo z različnimi mediji ( korund, kremenčev pesek, inox kroglice…). Priprava površin za barvanje, čiščenje površin, enakomeren izgled celotne površine, peskanje sijaj. Peskanje opravljamo v peskalni komori dolžine 1000 mm, širine 700 mm.

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več