Smo mlado, inovativno, prilagodljivo in ustvarjalno podjetje na področju končne mehanske obdelave kovin.

Ukvarjamo se z raziglajevanjem (trovaliziranjem) v vibracijskih bobnih, kjer poteka zaključna faza obdelave, kar pomeni odstranjevanje iglic od predhodnih obdelav (robkanje), predpriprava na poliranje obdelovancev do visokega sijaja. Kot glavni medij se uporablja keramični ali plastični material, kot dodatek se uporabljajo različne tekočine, katere pospešujejo postopek razmaščevanja, čiščenja in ohranitvi sijaja obdelovanca.

Izvajamo peskanje vseh vrst površin. Peskanje opravljamo z različnimi mediji ( korund, kremenčev pesek, inox kroglice…). Priprava površin za barvanje, čiščenje površin, enakomeren izgled celotne površine, peskanje sijaj. Peskanje opravljamo v peskalni komori dolžine 1000 mm, širine 700 mm.

Politika podjetja

Profesionalni in zanesljivi

Pri delu smo profesionalni in vsako stranko obravnavamo individualno. Strokovno osebje vam skladno z dogovori izvedlo storitve, ki vam jih ponujamo.

Kakovost

Vseskozi stremimo k visoki in stalni kakovosti naših storitev. Nenehno skrbimo za izobraženost zaposlenih in izboljšave, ki pomagajo zmanjšati oziroma preprečiti napake.

Spoštovanje in zakonodaje

Dosledno spoštovanje zakonodaje je temelj dobrega poslovanja. Od vodstva in zaposlenih se pričakuje, da so seznanjeni z zakonodajo in internimi akti družbe, ki se uporablja pri njihovem delu in da se po njih tudi ravnajo.

Nenehno izboljševanje

Redno presojamo stanje sistema vodenja kakovosti ter ukrepamo v smislu nenehnega izboljševanja.

Partnerstvo in zaupanje

V podjetju gradimo dobre medsebojne odnose. Ti so temelj za spoštljiv odnos do naših kupcev, dobaviteljev in vseh, s katerimi živimo. Šele z dobrimi in odprtimi medčloveškimi odnosi ter z izkazano pozornostjo je mogoče poslovno uspešnost združevati z našimi temeljnim poslanstvom.

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več